به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛ مدیرکل بهزیستی استان البرز یادآورشد:براین اساس،مشاوره و مددکاری توسط مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی ومددکاری تحت نظارت، صدای مشاور (١٤٨٠)،مراکز سلامت روان،اورژانس اجتماعی با ارائه آموزشهای تخصصی پیش از ازدواج، آموزشهای زندگی خانواده وتحکیم بنیان خانواده،غربالگری اضطراب کودکان پنج و شش سال و آموزشهای مهارتهای زندگی مورد توجه قرار گرفته است.
"وجیهه محمدی فلاح" مدیرکل بهزیستی استان البرز تأکید کرد:بنابراین ارائه خدمات روانشناختی دولتی و غیر دولتی حضوری به افراد نیازمند و در معرض آسیب و یا آسیب دیده از قبیل زوجین متقاضی طلاق،معتادین،سالمندان،افراد دارای معلولیت،بیماران اعصاب و روان،بانوان سرپرست خانواده،کودکان کار با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از قبیل طلاق،اعتیاد،همسر آزاری،کودک آزاری و خشونت های خانگی در راستای ارتقاء سلامت روان و سلامت اجتماعی جامعه هدف به صورت تخصصی مدنظر قرار گرفته است.
وی درادامه با اعلام اینکه در ایران از ۱۸ لغایت ۲۴ مهر ماه به نام هفته سلامت روان نامگذاری شده گفت:هدف کلی ارتقاء سطح سلامت روان افراد و افزایش آگاهی،تغییرو اصلاح نگرش جامعه نسبت به مسائل بهداشت روان می باشد.
محمدی فلاح افزود:سلامت روان یکی ازحوزههایی است که با توجه به رشد بیسابقه مشکلات روحی و روانی در بین انسانها،اهمیت ویژهای یافته و دانستن اصول آن، برای همه ما ضروری است.
وی در ادامه گفت:مفهوم سلامت روان جنبههای مختلف عاطفی، روانی و رفاه اجتماعی افراد را شامل میشود به گونهای که میتوان گفت روی طرز تفکر،احساس،نحوه رفتار ما در هنگام رویارویی با وقایع زندگی، چگونگی مدیریت استرس، نحوه ارتباط با دیگران و تصمیمهای ما در طول زندگی تأثیر میگذارد.
مدیرکل بهزیستی استان البرز بیان کرد: بنابراین سالم بودن محیط روانی و پیشگیری از آسیب ها و جلوگیری از پیدایش بیماریهای روانی از نیازهای اولیه تأمین بهداشت روانی محسوب می شود.
وی تأکید کرد:همچنین سازمان بهزیستی بعنوان یکی از متولّیان اصلی سلامت فردی و اجتماعی نقش عمده ای در تعدیل فضای روانی و اجتماعی دارد.
نظر شما